Exclusief Onroerend Goed Te Koop Costa Del Sol

Published May 10, 22
4 min read

Een Appartement Kopen In Spanje

Duitsland, Duitsland is traditioneel een dragende economie in de EU en eigenlijk simpel de motor van het continent - Appartement te koop Costa del Solzeezicht. Als economische motor biedt dit land wel wat opportuniteiten, ook voor vastgoedinvesteerders - Appartementen en villa's te koop in Spanje. Bekijk de volgende Duitse aanbiedingen van beleggingsvastgoed met verhuurgarantie:Zweden, In Zweden kan u terecht om te investeren in alleenstaande Zweedse gezinswoningen die reeds verhuurd zijn en op een mooie lap grond staan.

Lokale tips Nederland, Tot slot nog een lokale tip... Zeeland in Nederland is ook een interessante locatie. Op zoek naar een vakantiewoning te koop in Zeeland? Klik dan zeker op voorgaande link om het gevarieerd aanbod in Zeeland te bekijken. Aankoop tweede woning in Afrika, De meest voor de hand liggende bestemming is Zuid-Afrika, zowel voor Belgen als Nederlanders.

Een andere aanrader ten oosten van het Afrikaans continent zijn de Seychellen, een adembenemende eilandengroep! Aankoop tweede woning in Midden-Oosten, Vooral de Verenigde Arabische Emiraten met Dubai en Abu Dhabi zijn mogelijke bestemmingen. De liberalisering is er nog steeds aan de gang en het is een stroef proces op het gebied van investeringen in lokaal vastgoed door buitenlanders - Huis kopen Spanje Fuengirola.

Elke bestemming is anders. Zo zijn er in Thailand beperkingen van toepassing op buitenlanders die vastgoed willen aankopen. Een appartement kopen in Spanje. Hong Kong, Singapore en Macau zijn economische hubs waar het vastgoed peperduur is (Huis kopen Costa Blanca). Vietnam daarentegen is dan weer spotgoedkoop om te investeren in vastgoed. Aankoop tweede woning in Noord-Amerika, Voor diegenen die van de Verenigde Staten houden en op zoek zijn naar zonnestralen gedurende het hele jaar is Florida zeker een aanrader. Wat kost een huisje in Spanje?.Aankoop tweede woning in Midden-Amerika, Dit gedeelte van de wereld is niet bij de deur voor de gemiddelde Belg of Nederlander (Huis kopen Spanje Estepona). Toch bieden Costa Rica, Panama en Nicaragua interessante mogelijkheden en opportuniteiten. De economie van Panama groeit aan een ongezien tempo en dit heeft dus ook gevolgen voor de vastgoedmarkt.

Immotions Real Estate: professioneel Nederlandstalig vastgoed team met jaren ervaring, Immotions Real Estate, Al een paar jaar droomden wij van een eigen vakantievilla in het zuiden van Spanje - Een huis in Spanje kopen?. Om er enerzijds zelf zoveel mogelijk van te genieten en anderzijds om te verhuren aan levensgenieters om hen een onvergetelijke vakantie te laten beleven - Huis kopen in Spanje? Spaanse Droomhuizen.

Huis Kopen Spanje

In de stad zelf iets kopen om er zelf te gaan wonen en voor verhuur, dat is buiten ons budget gerekend. Ook de vastgoedpanden in de nabijgelegen vissersdorpjes Pedregalejo en El Palo zijn aan de dure kant, jammer genoeg. Dus dat hadden we snel uit ons hoofd gezet. Regio La Axarquia, De laatste jaren hebben we heel wat B&B’s bezocht en ontdekten vooral de streek ten oosten van Málaga.

We voelen ons echt thuis in de Axarquia. Huis kopen Spanje. Torre del Mar, In deze Axarquia streek zou het super zijn om een vakantievilla te kopen. Niet ver van de kust en veel mogelijk binnen ons budget. De kuststad Torre del Mar vinden wij ook heel aangenaam omdat er relatief weinig toeristen zijn en veel Spanjaarden.

Uiteraard zijn dat persoonlijke voorkeuren. Gelukkig is niet iedereen zot van de Axarquia streek en is het er nog vrij rustig. Immotions vastgoed team met jaren ervaring, In de maand september namen we voor het eerst contact op met Immotions Real Estate omdat we op hun website al heel wat panden hadden gezien in die streek (Finca te koop Costa del Sol).

En zeker niet te vergeten , ook de topservice na verkoop, Vanaf het eerste contact klikte het meteen met Patrick die vooral altijd zeer snel reageerde op eender welke vraag op eender welk moment. Deze aanpak vonden wij direct top ! Het meer van Viñuela, De dag na ons eerste contact gingen we al direct op stap met Patrick voor een viewing: een Spaanse bungalow met privé zwembad en prachtig zicht op het meer van Viñuela.

Navigation

Home

Latest Posts

New York Bezienswaardigheden

Published Oct 27, 22
10 min read

Bezienswaardigheden Zeeuws Vlaanderen

Published Oct 20, 22
4 min read

Gorinchem Bezienswaardigheden

Published Oct 09, 22
6 min read