Huis Kopen Costa Del Sol

Published May 10, 22
7 min read

Appartement Kopen Costa Del SolOp basis van de foto’s en de locatie konden we al vrij snel zelf een selectie maken. Er moest trouwens aan heel wat criteria worden voldaan. Viewings, Onze 2de viewing was een mix van verschillende villas en fincas. Patrick had op zeer korte tijd alle viewings kunnen regelen. Dat was alweer helemaal top geregeld.

En dat appreciëren wij enorm natuurlijk. En voor de afspraken is hij ook zeer flexibel. De klant is koning wordt nog echt hoog in het vaandel gedragen bij Immotions. Super gevoel om zo de eerste stappen te kunnen zetten om onze droomwoning te kopen in Spanje. Moderne Spaanse vakantievilla, Wij hadden onmiddellijk een zeer goed gevoel bij de eerste vakantievilla die helemaal op het einde lag van een kleine wijk.

Een prachtig zicht vanop het zeer grote zonneterras met privézwembad. Met 3 slaapkamers en 2 badkamers leek ons dit een voldoende potentieel voor de verhuur. Direct een zeer goed gevoel hierbij. Super start dus. Finca in de campo, Het ander pand was een kleine finca in de campo. Tevens een groot zonneterras met een schitterend uitzicht op de zee, het meer van Vinuela en Alcaucin.

Bod aanvaard, We bleven met onze gedachten bij de eerste vakantievilla in de urba en besloten dan ook om een bod te doen. Ons bod werd snel aanvaard. Super, de eerste stap naar aankoop was gezet. Op dit moment komt Charlotte van Immotions in volle actie voor de regeling van het reservatiecontract.

Een complementair topteam bij Immotions ! Advocaat, Patrick en Charlotte van Immotions regelde voor ons ook een advocaat waarmee ze heel veel ervaring hadden. Zoals je weet is het niet de notaris die veel werk doet voor de aankoop zoals in Belgie maar de advocaat doet bijna al het werk in Spanje voor een aankoop.

Op die manier hoeven wij niet telkens in Spanje te zijn voor ondertekening (Een woning of huis kopen in Spanje?). Eind december hadden we ook al heel snel ons persoonlijk NIE nummer, alweer perfect geregeld door de advocaat. Lening Spaanse bank, Charlotte van Immotions had intussen ook met de Spaanse bank de lening geregeld. Ook daar krijg je de nodige service van Immotions zodat alles vlot kan verlopen.

Appartementen Te Koop Provincie Alicante

Alles werd op een zeer korte termijn geregeld. Het ging allemaal in een heel snel tempo. We werden van alles telkens zeer goed op de hoogte gesteld door Charlotte en Patrick. Huis kopen Spanje Mijas. Immotions advies na verkoop, Ondertussen waren wij ook aan de slag gegaan met onze voorbereidingen voor de verhuur. Heel veel advies kregen we van Patrick omdat hij zelf ook vroeger een vakantievilla had verhuurd in Spanje.

Voor de grote werken die moesten gebeuren aan de villa hadden we via Patrick ook een offerte van een Spaanse aannemer. Heel betrouwbaar en perfecte bouwwerken die we al hadden gezien bij vrienden die een B&B uitbaten in Alcaucin. De bouwwerken werden al heel snel ingepland. Alweer top geregeld. Wifi, Heel belangrijk voor ons en vooral ook voor de gasten is Wi, Fi - Makelaars in Spanje.

Begin maart is de ondertekening van het definitieve contract en de akte ingepland. Alles terug super geregeld door Charlotte. Immotions advies na verkoop, Sedert begin maart, toen we de sleutels van onze droomvilla kregen, hebben we nog wekelijks contact met Patrick en Charlotte voor allerlei advies en hulp na de verkoop.

Dit is van essentieel belang. Er komt heel veel bij kijken uiteindelijk, maar als alles vlotjes verloopt met zeer goede hulp ter plaatse, dan valt dat allemaal best wel nog mee. Villa Amigos del Sol te huur, De eerste boekingen voor verhuur lopen binnen en we doen er alles aan om de gasten een ongelooflijke en onvergetelijke tijd te bezorgen in en rond onze vakantievilla in deze prachtige streek van Andalucía.

En zeker niet onbelangrijk, de diensten na verkoop zijn gewoonweg uitmuntend ! Onderschat niet de tijd die je nog altijd zelf moet spenderen om alles in orde te krijgen. Woning te koop in Spanje. Drie vierde van je vrije tijd moet je voorzien. Uren, dagen en weken mails en aan de telefoon met Immotions, maar is natuurlijk allemaal wel heel leuk en spannend avontuur.

Opbrengstvastgoed draait om bakstenen, maar is in feite mensenwerk. Wordt het een zakelijke belegging of een private? Wat past bij uw persoonlijke situatie? Onze adviseurs denken proactief mee en staan u bij met raad en daad. Van het openen van een bankrekening tot het aanvragen van een vergunning en het passeren van de koopakte: we ondersteunen u bij elke stap Iedere belegger is anders en ieder object is uniek.

Nederlandse Makelaar In Spanje

Alles in eigen beheer en altijd vanuit in België gangbare kwaliteitseisen op lange termijn . Een appartement kopen in Spanje.

In het proces om een doorverkoop in Spanje te kopen zijn er belangrijke aspecten te overwegen. Een koper zal een aantal documenten moeten doornemen, en het is beter als u dit samen met ervaren professionals doet. Het is van cruciaal belang om na te gaan of de verkoper de werkelijke eigenaar van het onroerend goed is.

Zorg ervoor dat de verkoper geen schulden heeft uitstaan bij de maatschappij of tegen het huis die u mogelijk later moet betalen (Huis kopen Costa Blanca). Er mogen geen uitstaande schulden zijn, zoals een hypotheek, onroerende voorheffing, betalingen aan de gemeenschap, enz. Dit is vooral belangrijk in Spanje, omdat schulden verbonden zijn aan het onroerend goed en overgaan met de eigendom.

Een nieuwe eigenaar kan de huurders er niet uitzetten tot de datum die in hun contract staat. Waarom heeft u een Energie Prestatie Certificaat nodig lees hier Energie Certificaat Indien u overweegt een eigendom aan het strand te kopen, houd dan rekening met een wet waarvan u op de hoogte moet zijn.De stedenbouwkundige regels in Spanje zijn vaak genegeerd, en in de loop der jaren zijn honderdduizenden huizen illegaal dicht bij het strand gebouwd. Het helpt niet dat je een beroemdheid bent – het eigendom van Antonio Banderas in Los Monteros is hierdoor getroffen en een deel van zijn luxe villa is gesloopt (ook al was dat niet zijn schuld maar die van de vorige eigenaar).

000 illegaal gebouwde faciliteiten in Spanje, hotels en restaurants, te behouden, maar hun eigenaars moeten een extra belasting betalen, 6% van de kadastrale waarde. En het laatste, maar niet het minste. Appartement kopen Costa del Sol. Het is een goed idee om een zorgvuldig technisch onderzoek/inspectie te laten uitvoeren van het onroerend goed waarin u geïnteresseerd bent.

Informatie Woning Kopen In Spanje

De huurinvestering is het kopen van een onroerend goed voor verhuur. In Spanje is deze praktijk gebruikelijk vanwege aantrekkelijke vastgoedprijzen, belastingen en voordelige rentetarieven ... Hoewel het relatief eenvoudig is om in huurwoningen in Spanje te investeren, is het niet voldoende om met gesloten ogen te beginnen. Net als duizenden Fransen wilt u een appartement of een huis te huur kopen? Ontdek dus al ons advies om een ​​huurinvestering in Spanje te doen en slaag er in deze rendabel te maken.Kies voor lange termijn verhuur een ruime accommodatie met minimaal 2 slaapkamers. Huis kopen Spanje. Als u een appartement koopt, is het absoluut noodzakelijk dat het een lift en een parkeerplaats heeft (Huis kopen Spanje San Pedro de Alcántara). Met het oog op een kortere verhuur zoals tijdelijke of toeristische verhuur, is een gemeubileerde woning met één of twee kamers voldoende om vakantiegangers, studenten of professionals die vaak onderweg zijn, zoals executives, tevreden te stellen.Kies voor grote steden en toeristische gebieden Als het gaat om investeren om te huren, is locatie erg belangrijk. Het is beter om uw toekomstige appartement, huis of villa te kopen in een grote stad (zoals Madrid, Barcelona, ​​Valencia of San Sebastian . Huis Kopen Costa del Sol...) of in een toeristische regio (zoals de Costa del Sol of de Costa Brava ...

De redenen ? In grote Spaanse steden zijn de huurprijzen hoog. Aan de Middellandse Zeekust, voornamelijk rond badplaatsen, is de vraag naar tweede huizen en vakantieverhuur sterk en blijft groeien. Door strategische locaties te kiezen, weet u vrijwel zeker dat u uw woning een groot deel van het jaar kunt verhuren en daarmee uw investering rendabel kunt maken.

Het is ook een goede oplossing om te investeren in grote zakencentra of universiteitsgebieden, aangezien er altijd veel vraag naar zal zijn (Appartement kopen Costa del Sol). Het beste is natuurlijk om een ​​woning in het stadscentrum te kopen, maar de initiële investering zal altijd veel hoger zijn. Vind het perfecte goed Uw woning moet u natuurlijk behagen, maar vooral ook uw toekomstige huurders aanspreken.

Navigation

Home

Latest Posts

New York Bezienswaardigheden

Published Oct 27, 22
10 min read

Bezienswaardigheden Zeeuws Vlaanderen

Published Oct 20, 22
4 min read

Gorinchem Bezienswaardigheden

Published Oct 09, 22
6 min read